Gör en Pokémondag med kläder och roliga leksaker

Känner du ett barn, eller en vuxen, som älskar Pokémon? Varför inte skapa en Pokémondag och göra någon som du älskar riktigt glad?

Pokémonkläder och leksaker

Om du känner ett barn som älskar Pokémon så kan du köpa snygga Pokémonkläder. Att ha kläder med sitt favoritspel eller sina favoritfigurer är roligt. Det är sådana presenter som barn verkligen uppskattar och kommer att använda. Kläder med favoritfigurerna är verkligen bra presenter, både på födelsedagen, namnsdagen och som julklapp. Det är ju också mycket roligare att köpa en tröja som ditt barn eller yngre syskon kommer att använda i sin vardagen, i skolan och när det leker med kompisarna. Varför inte köpa roliga sockor med Squirtle eller Charmander? Eller en luddig och jättemjuk Pokémon Pikachu-mössa med halsduk? Det finns också många roliga Pokémonleksaker att välja mellan, som gosedjur i olika storlekar och med både Squirtle, Charmander och Pikachu. Eller så satsar du på ett reellt reaktivt gosedjur: Snooze Action Snorlax, som har 20 olika ljud och två roliga reaktionslägen för barnen att upptäcka. Det blir nästan som en luddig blå vän för dem att ta hand om. Det finns också många samlarfigurer att välja mellan. Att samla på figurer är någonting som många barn tycker om, men faktiskt också många vuxna. Den Pokémonfigur som du köper idag kan inbringa ett stort värde om 10-15 år. Du hittar både Pokemon leksaker och kläder hos eStore som också har snygga ryggsäckar, klistermärken och mycket annat att välja mellan.

Överraska med en Pokémondag

Om du vill göra ett barn, eller en vuxen, riktigt glad så överraskar du med en rolig Pokémondag. Det som är så bra med Pokémon är att det både är aktivitet och underhållning. Börja dagen med att packa en matsäck med något gott att äta och dricka. Ta gärna med en filt. Så beger ni er ut för att spela Pokémon Go. Fånga så många Pokémons som ni kan. Hitta sedan en skön plats där ni kan äta er picknick. För en maxad Pokémondag har barnen naturligtvis Pokémonkläder och Pokémonryggsäckar. Efter er picknick så fortsätter ni att fånga Pokémons.

Filmkväll

Efter en lång dag utomhus med mycket aktivitet är det perfekt att avsluta med en skön filmkväll. Filmvalet är självklart: Pokémonfilmerna. Gör det riktigt mysigt i vardagsrummet. Ta fram kuddar och filtar så att alla som ska se på filmen kan sitta riktigt bekvämt. Är ni många personer kan ni lägga ut madrasser på golvet. Mycket uppskattat av barn. När ni ska titta på filmen passar pizza eller varma smörgåsar väldigt bra. Låt var och en dekorera sin egen pizza eller smörgås, så får ni både mysigt ”kökspyssel” och alla kommer garanterat vara nöjda med pålägget. Ladda också upp med popcorn, chips eller godis, så får ni en riktigt härlig avslutning på er Pokémondag.

Leave a Reply

mts_best