Matcha ditt barn med en t-shirt med tryck

Ibland är barnkläder så snygga att man önskar att de även fanns i vuxenstorlek. Dessutom tycker många att det är kul att matcha sina barns klädsel ibland. Det går faktiskt enkelt att fixa. Genom att använda dig av ett företag som trycker t-shirts kan du göra sådana som matchar dina barns kläder. Här berättar vi hur du går tillväga.

Skapa en egen t shirt med tryck

Hur gör man då för att få en t shirt med ett eget tryck? Måste man trycka den själv? Nej, du behöver faktiskt varken sätta igång med potatistryck eller boka plats på ett tryckeri. Det hela är mycket enklare än så. Genom att vända dig till Medtryck kan du enkelt beställa t shirt med tryck helt i din smak. Där finns många olika modeller av tröjor, allt från vanliga bastoppar till modeller i funktionstyg. Det finns naturligtvis också t-shirts i barnmodell så att du kan ge dina små alldeles unika tröjor. Beställer du många tröjor blir priset dessutom mycket lågt.

Välj ut ett tryck

Nu kommer vi till det roliga, nämligen att välja ut ett tryck. Finns det något som ditt barn verkligen älskar? Kanske är det lego eller superhjältar? Välj ut något som ni båda gillar, eller ta inspiration från något av de barnplagg vi talade om i början av texten. Du behöver nu skapa en bild med hjälp av vektorgrafik. Kan du inte göra det själv finns det säkert någon i din närhet som kan. Denna bild skickar du sedan som fil tillsammans med din beställning till Medtryck. Du får sedan en digital illustration på hur slutresultatet kommer att bli innan din t-shirt går i tryck.

Perfekt för sportklubben

Eftersom det blir billigare att beställa hos Medtryck ju fler tröjor du beställer är det perfekt att använda sig av dem när det är dags att beställa tröjor till exempelvis barnens fotbollslag. Ni kan då få ett stort antal tröjor med både logga och spelarnummer till ett väldigt lågt pris. Det kan också vara en idé att beställa matchande tröjor till barn och föräldrar inför klassresan. På så sätt kan man lättare hålla reda på varandra. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan göra. Kom också ihåg att en t-shirt med tryck alltid är högsta mode och kommer att bäras om och om igen. Det gör den till en riktigt bra investering till garderoben för både dig och ditt barn.

mts_best