Shoppa barnkläder och överdrag till dina möbler

Att shoppa barnkläder är en oundviklig del av att ha barn och det kommer att uppstå många tillfällen eftersom barn växer snabbt. När du shoppar barnkläder är det viktigt att tänka på att plaggen är bekväma och säkra. Du vill naturligtvis också se till att barnkläderna ser bra ut på ditt barn och har en viss stil. Med tanke på att det finns så många varumärken, stilar och tyger på marknaden är det inte helt lätt att välja rätt. Oroa dig inte, med denna guide får du hjälp på vägen att göra smarta köp!

De fyra viktigaste faktorerna att tänka på när du shoppar barnkläder är:

  • Tyg – Ibland är tyget inte det bästa och vissa barn kan börja få hudirritationer och andra utslag. Tipset är att kontrollera var tyget är tillverkat och att det inte innehåller farliga eller okända kemikalier.
  • Säkerhet – Det är viktigt att köpa barnkläder som sitter bra och som inte riskerar att fastna i något.
  • Storlek – När du shoppar barnkläder är det sista du vill ska hända att barnet får en storlek för liten eller för stor. Välj en lämplig storlek som inte bara är bekväm utan också låter barnet röra sig lätt.
  • Stil och funktionalitet – Du bör överväga plaggens stil och funktionalitet och spendera mest pengar på de plagg som barnet mest kommer att använda.

Passa på att köpa överdrag från Bemz

När du ändå är på shoppingtur är det en bra idé att investera i överdrag till dina möbler. Barn leker och rör sig mycket i hemmet, så det är klokt att skydda dina möbler mot smuts och slitage. Om dina möbler redan har några på nacken har de sannolikt tecken på slitage som du kan dölja med överdrag. Gör ett besök hos Bemz som designar skräddarsydda, maskintvättbara överdrag till IKEA:s mest populära möbler. Bemz skapar fantastiska överdrag i massor av tyger som låter dig uppdatera din soffa eller fåtölj från IKEA – dessutom helt efter din egen personliga stil. Du kan spara mycket pengar på det här eftersom du kan fortsätta använda en fullt användbar möbel som har slitet tyg. Glöm inte bort att en helt ny möbel kan kosta mellan 5000 och 15 000 kronor.

Anledningarna till att välja just Bemz är flera:

  • Låter dig shoppa tryggt med tre års kvalitetsgaranti.
  • Har maskintvättbara tyger som är snällare mot miljön.
  • Erbjuder skräddarsydda tyger som är tillverkade i Europa.
  • Har fri frakt när du handlar för mer än 1500 kronor.

Leave a Reply

mts_best