Barnkläder med favoritkaraktären

Är det en ständig kamp att få ungen att klä på sig på morgonen? Många föräldrar kan nog iallafall känna igen sig i den beskrivningen. Alla vill vi att morgonrutinen ska gå så smidigt som möjligt, och ett sätt att uppnå detta är att låta barnen själv få välja vad de vill ha på sig. Ofta är det populärt att pimpa garderoben med barnkläder med tryck från barnens favoritfilmer!

Letar man efter klädmerchandise från film och TV till barn är det helt rätt att söka online. Sajter som gameloot erbjuder ett stort urval barnkläder och annat från alla möjliga karaktärers universum, här kan du dessutom hitta inte bara kläder till ditt barn utan till dig själv! Nog ska vi hålla barnet inom oss levande också, och många av de karaktärer vi själva älskade som barn lever fortfarande kvar på t-shirts och kepsar.

Gör research och välj rätt karaktär

Men fokus är nog ändå på de som är barn nu. Och vad är det som gäller på den marknaden? Det är viktigt att träffa rätt – lika lyckat som en tröja med den absoluta favoritkaraktären, lika misslyckat blir det om du köpt fel. Älskar man Harry Potter vill man inte ha en tröja med Draco Malfoy på ryggen. Så det gäller att ha koll! Enklast är såklart att prata med sitt barn, men du kan även göra egen research och se om något känns bekant.

Hela världar att utforska

Pokémon är fortsatt populärt. Pokémons värld sträcker sig över både film, TV och dataspel och fick i och med spelet Pokémon Go ett stort genomslag även i Sverige för några år sedan och visar inga tecken på att gå ned i popularitet. Här kan du behöva kontrollera med ditt barn vilket lag hen tillhör så du inte råkar köpa fel färg på tröjan!

Marvels superhjälteuniversum har lockat barn i många decennier och genererat ofantliga mängder merchandise. Marveltryck hittar du inte bara på barnkläder utan på allt från muggar till ryggsäckar och kapsylöppnare. Om det går att producera så går det att göra det med en Marvelfigur. Spindelmannen, Captain America, Deadpool och Daredevil hör alla till de karaktärer vi möter hos Marvel, både i serietidningar och på vita duken.

En fantasivärld av mindre storlek men med ofantligt genomslag är J.K. Rowlings redan nämnda Harry Potter-böcker som filmatiserats med stor framgång. Här finns allt från utklädningskläder för barn till vardagskläder att hämta på merchandise-avdelningen! Håll koll på vilket ”hus” ditt barn tillhör (är barnet ett riktigt Potter-fan har hen säkert redan kollat upp det via något av de test som finns på internet!) för att välja rätt barnkläder. Huset Gryffindor gillar INTE huset Slytherin, och vice versa.

Kanske en självklarhet, men glöm inte bort att Disney fortfarande har mycket att erbjuda vad gäller barnkläder med populära karaktärer. Disney-universumet har utvecklats otroligt mycket sedan du själv var liten, nu är det inte bara Kalle Anka och Musse Pigg som står på menyn utan starka tjejkaraktärer som Frost eller den allra senaste Disney-prinsessan Raya!

Leave a Reply

mts_best